HRM studeren

Je bent heel geïnteresseerd in een job in de HR-wereld, maar je hebt nog niet genoeg kennis. Daar wil je graag iets aan doen… maar hoe?

Je kan kiezen om onderaan de ladder te beginnen, maar dan moet je echt nog veel leren door op de werkvloer te staan. Je zal de makkelijkste taken doen en door ervaring zal je groeien in je job en je bedrijf.

kdglogoHet kan ook simpel… Studeer Human Resources & Sales Management op de Karel de Grote-Hogeschool! Deze richting bereid je echt voor op het leven als HR-professional.
Ben je nog niet 100% overtuigd? Bekijk dan eens of jouw profiel overeenkomt met dit profiel:

“Van student …

  • Je kan mensen lezen als geen ander, weet hen naar waarde te schatten en legt meteen hun talenten bloot.
  • Je enthousiasmeert, bent assertief, denkt mee en inspireert. “Jij gaat dat kunnen,” is een zin die je jezelf vaak hoort uitspreken.
  • Bedrijf X zoekt verkopers met een specifiek profiel? Jij weet ze in no-time te vinden.
  • Je leert de tools kennen waarmee je mensen kan motiveren, op welke criteria je je moet baseren om nieuwe profielen te recruiten en hoe je een personeelsbestand managet.
  • Je ontdekt manieren om de markt te mappen en leert de ins & outs van een verkoopafdeling kennen …
  • Je zorgt ervoor dat je voor een afdeling van een bedrijf de juiste radertjes levert. Je ziet waar het schoentje zou kunnen knellen …

… tot professional

Als HR & Sales-professional kom je terecht op plaatsen waar je een verschil maakt, bijvoorbeeld als account manager in een uitzendkantoor.

Je krijgt een paar bedrijven als klant voor wie je heel specifieke profielen zoekt om het bedrijf te laten groeien. Of je wordt headhunter en levert de nieuwe CEO voor de NMBS? Belgacom? Telenet?

Als HR Officer ben je van onschatbare waarde voor de groei van het bedrijf: jij haalt de new captains on board.

Je vindt onze oud-studenten onder meer terug in bedrijven als Diarough, Ritmo Interim, VF Europe, Total Raffinaderij Antwerpen, Esas …”

Bron

 

Kan je je in deze omschrijving vinden? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op de openlesdag van de KdG. Het modeltraject voor deze richting duurt drie jaar. Daarna ben je helemaal klaar om van start te gaan als HR-professional!